27 Nisan 2024 Cumartesi

TAN VE TEZER'DEN MURATSPOR'A DESTEK

Gençli hayırsever iş insanları, İlhami Tan ve Muzaffer Tezer Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor'a maddi destek sunarak örnek bir davranışa imza attı.

15 OCAK 2024 PAZARTESİ 15:10
0
458
0
AA aa
TAN VE TEZER`DEN MURATSPOR`A DESTEK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor'a destekler artarak devam ederken, Yeni Genç Muratspor yöneticilerininziyaret gerçekleştirerek destek istediği iş insanları İlhami Tan ve Muzaffer Tezer kulübe maddi destek sunarak örnek bir davranışa imza attı. Genç Muratspor'a desteklerinin devam edeceğini belirten iş insanları tüm herkesi destek olmaya davet etti.

“MURATSPOR KULÜBÜNDEN TAN VE TEZER'E TEŞEKKÜR”

Hayırsever iş insanlarına teşekkür eden ve bu davranışın tüm herkese örnek olmasını dileyen Yeni Genç Muratspor Kulübü yönetimi ise, “Kulübümüze maddi anlamda destek sunan saygıdeğer 2 değerli iş insanımıza kulübümüz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duyarlılığı diğer iş insanlarımızdan da beklediğimizi ifade etmek istiyoruz”

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın