15 Ağustos 2026 Cumartesi

TAŞ, COŞKUYLA KARŞILANDI

Prof. Dr. Eşref Taş, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Bingöl Havalimanında kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Taş, büyük bir araç konvoyu eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek müracaatını yaptı.

23 MART 2023 PERŞEMBE 14:17
5
2358
0
AA aa
TAŞ, COŞKUYLA KARŞILANDI

Siyaset arenasında hareketlilik sürüyor, aday adaylarının müracaatları renkli görüntülere sahne oluyor. 14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde müracaatlarını yapan aday adayları, cumartesi günü yapılacak temayül yoklaması için de temaslarını sürdürüyor.

BÜYÜK KONVOYLA KARŞILANDI

Bu kapsamda 24. Dönem Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Bingöl Havalimanında kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Taş, büyük bir araç konvoyu eşliğinde kent merkezine geldi ve AK Parti İl Başkanlığı'na giderek aday adaylığı müracaatını yaptı.

Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'a takdim eden Prof. Dr. Eşref Taş, burada toplanan kalabalık kitleye hitap etti.

TAŞ: “TÜRKİYE'Yİ DURDURAMAYACAKLAR”

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne görev almış, emek vermiş tüm teşkilat başkanlarına, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Taş, geçen zaman zarfında başka partilere gidenler dahil herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu seçimde yalnız bırakmayacaklarına inandığını vurguladı. Bizler halkımız için buradayız, bizler size hizmetkâr olmak için buradayız. Mevcut Türkiye konjonktüründe rakip birçok parti karşımızda birleşmiş iken bu seçimde sessiz durmaya gönlüm el vermiyor, Bingöl'de daha güzel hizmetler yapmak, daha güzel dualar almak niyetiyle bu yola baş koydum. Bugün, Bingöl'de adeta bir Çanakkale ruhunu gördüm. Bizleri karşılamaya gelenler, burada bulunanlar belli bir bölgenin insanı ya da belli bir ailenin mensubu değil. Gönüllerinde yer bulduğumuz hemşehrilerimiz bugün bizlerle birlikte. Hepsine teşekkür ediyorum. Tüm aday adaylarını da arayarak tebrik edeceğim, başarı dileklerimi ileteceğim. En nihayetinden burada üç kişi aday olacak. Kimlere nasip olmuşsa, geri kalan tüm aday adaylarının bu dava için, 2010'dan beri baskılanan ve önü kesilmek ve durdurulmak istenen Türkiye için, Sayın Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakmak isteyen iç ve dış mihrakların oyununu bozmak için hep birlikte çalışmaya ve hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de AK Parti'mizin yanında durmaya çağırıyorum. Çünkü savunma sanayimiz öyle bir noktaya geldi ki, buna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum ki, gelecek 5 yıl içinde ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek ve birkaç basamak daha yükseleceğiz. Sadece ülkesinde değil, bölgesinde ve dünyaya yön veren bir liderle çok daha iyi noktalara ulaşacağız. Bu yüzden ekonomimizi akamete uğratmaya çalışıyorlar ama Allah'a şükürler olsun ki ne yaptılarsa bu ilerlemeyi durduramadılar, durduramayacaklar! Çünkü burada sadece Türkiye'deki mazlumların değil Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istemeyen tüm İslam Aleminin duası söz konusu. Bu yüzden de diyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden seçilmeli, Bingöl'de AK Partimiz 3-0 yapmalı. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmalıyız ve çok çalışmalıyız.”


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
10:23
VALİLİK AÇIKLAMASINDA  LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
VALİLİK AÇIKLAMASINDA LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
10:18
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın