05 Ağustos 2026 Çarşamba

TEK İSTEKLERİ BAZ İSTASYONU

Genç İlçesi Kepçeli Köyü Kayasırtı mezrası sakinleri, şebekelerinin çekmediğini belirterek GSM operatörlerinden bölgeye baz istasyonu kurulması talebinde bulundu.

04 AĞUSTOS 2022 PERŞEMBE 16:47
2
1995
1
AA aa
TEK İSTEKLERİ BAZ İSTASYONU

Herhangi bir acil durumda iletişim kuramadıklarını ve özellikle öğrencilerin internet üzerinden derslerini ve araştırmalarını yapamadıklarını belirten köy sakinleri, yetkilere seslenerek mağduriyetlerinin giderilmesi talebinde bulundurlar.
Konuyla ilgili köy sakinlerinden Veysel Avunan, "Bizim bölgede şebeke çekmiyor. Tüm GSM operatörlerinin şebekesi köyümüzde yok. Bu bölgede çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Acil bir durum veya vefat haberi durumunda kimseye ulaşılamıyor ve ancak çok yüksek yerlere çıkılması gerekiyor. Öğrenciler ödev gibi araştırmalarını yapamadıkları için mağdurlar. Bölgemizde geçen yıl Orman İşletme ile birlikte yapılan kesimde çalışan bir kamyon şoförü, dere ağzında kalp krizi geçiriyor ve şebeke çekmediği için kimseye haber veremediği için araçta vefat diyor. Böyle acı mağduriyetler yaşanmaktadır." dedi.
"HİZMETİ SINIRLANDIRMAYIN, LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN"
Avunan, "Bizim isteğimiz GSM şirketlerinin ilgili bakanlıkla beraber ortak bir çalışmayla buraya bir baz istasyonu ve verici kurulmasıdır. Duyduğumuz kadarıyla bakanlık, sınırlı olarak on bölgeye bir hizmet çıkarmış ve gelecek günlerde buraya bu hizmeti götürecek. Hizmeti sınırlandırmayın, belli bir yere götürmeyin, hizmetten nasıl faydalanılır diye özel sektör, devlet elbirliği ile bu işi yapsın. Lütfen sesimizi duyun bizi de başkalarını da mağdur etmeyin. Bölgemizde yaşanan bu mağduriyetlerin son bulması için yetkililerin yardımcı olmasını istiyoruz. Lütfen sesimizi duyun." şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118)
04 Ağustos 2022 Perşembe 19:32
ÇEVİRME KÖYÜ de aynı sıkıntıyı çekiyor. Kimsenin umurunda değil maalesef.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
30.07.2026
11:04
EĞİTİM-SEN  GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
EĞİTİM-SEN GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
30.07.2026
10:58
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ`İDDASI
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ'İDDASI
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
30.07.2026
10:51
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI  MURAT NEHRİ`NDE MAHSUR KALDI
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI MURAT NEHRİ'NDE MAHSUR KALDI
Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
30.07.2026
10:44
BİNGÖL`DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
BİNGÖL'DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
21.07.2026
12:43
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
21.07.2026
12:32
BİNGÖL`ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
BİNGÖL'ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın