29 Nisan 2024 Pazartesi

TELEKONFERANSLA BAŞKAN OLDU

Genç ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, telekonferansla bağlantı kurarak Osman Alkış'ı bir günlüğüne başkan yaptı.

23 NİSAN 2020 PERŞEMBE 13:49
0
2525
0
AA aa
TELEKONFERANSLA BAŞKAN OLDU

Genç ilçesinde 10 yaşında ki Osman Alkış'a 23 Nisan sürprizi yapıldı. Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit yeğeni 4'üncü sınıf öğrencisi Osman Alkış'a 1 günlüğüne belediye başkanı koltuğunu teslim etti.

Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan Osman Alkış'la telekonferans bağlantısı gerçekleştiren Başkan Dirik, talimatları dinledi.

Temsili olarak koltuğu şehit yakınına verdiğini söyleyen Başkan Dirik, talimatları not ettiklerini söyledi.

Başkan Dirik, “Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Ayrıca bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle maalesef 23 Nisan'ı çocuklarımız buruk bir şekilde evlerinde kutluyorlar. Koronavirüs belasından insanlığın ve ülkemizin kurtulması için dua edelim. Ayrıca tüm vatandaşlarımızdan ricamız evlerinde kalmalarıdır. Bugün bir şehit yakımızın çocuğuna evine telekonferansla bağlandık. Koltuğumuzu temsili olarak kendisine bıraktık. Kendisinin vermiş olduğu talimatları not ettik yerine getireceğiz” dedi.

1 günlüğüne Belediye Başkanı olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen 4'üncü sınıf öğrencisi Osman Alkış, “Bütün çocukların 23 Nisan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün belediye başkanı oldum ve çok mutluyum. Verdiğimim talimatların hemen yapılmasını talep ettim. Parkların yapılmasını istiyorum. Okulumu çok özledim ve inşallah salgın hemen biter” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın