06 Ağustos 2026 Perşembe

TELEKONFERANSLA BAŞKAN OLDU

Genç ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, telekonferansla bağlantı kurarak Osman Alkış'ı bir günlüğüne başkan yaptı.

23 NİSAN 2020 PERŞEMBE 13:49
0
3113
0
AA aa
TELEKONFERANSLA BAŞKAN OLDU

Genç ilçesinde 10 yaşında ki Osman Alkış'a 23 Nisan sürprizi yapıldı. Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit yeğeni 4'üncü sınıf öğrencisi Osman Alkış'a 1 günlüğüne belediye başkanı koltuğunu teslim etti.

Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan Osman Alkış'la telekonferans bağlantısı gerçekleştiren Başkan Dirik, talimatları dinledi.

Temsili olarak koltuğu şehit yakınına verdiğini söyleyen Başkan Dirik, talimatları not ettiklerini söyledi.

Başkan Dirik, “Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Ayrıca bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle maalesef 23 Nisan'ı çocuklarımız buruk bir şekilde evlerinde kutluyorlar. Koronavirüs belasından insanlığın ve ülkemizin kurtulması için dua edelim. Ayrıca tüm vatandaşlarımızdan ricamız evlerinde kalmalarıdır. Bugün bir şehit yakımızın çocuğuna evine telekonferansla bağlandık. Koltuğumuzu temsili olarak kendisine bıraktık. Kendisinin vermiş olduğu talimatları not ettik yerine getireceğiz” dedi.

1 günlüğüne Belediye Başkanı olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen 4'üncü sınıf öğrencisi Osman Alkış, “Bütün çocukların 23 Nisan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün belediye başkanı oldum ve çok mutluyum. Verdiğimim talimatların hemen yapılmasını talep ettim. Parkların yapılmasını istiyorum. Okulumu çok özledim ve inşallah salgın hemen biter” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
05.08.2026
17:53
FIRAT KALKINMA`DAN ARILAR BİRLİGİNE ZİYARET
FIRAT KALKINMA'DAN ARILAR BİRLİGİNE ZİYARET
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
30.07.2026
11:04
EĞİTİM-SEN  GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
EĞİTİM-SEN GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın