09 Mayıs 2025 Cuma

TEMELİ ATILDI

Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı. 6 Hekimin görev yapacağı Aile Sağlık Merkezi yapımının 250 takvim gününde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

25 NİSAN 2021 PAZAR 15:55
1
1672
0
AA aa
TEMELİ ATILDI

Son zamanlarda yapılan yatırımlarla Genç ilçesi yeni bir ivme kazanırken, Sağlık alanında da çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in yer tahsisinin ardından Sağlık Bakanlığı nezdinde yürütülen çalışmalar ile Yenişehir Mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı. 6 Hekimin görev alacağı Aile Sağlığı Merkezi, 1306,08 m2 arsaya, 1227,68 m2 kapalı alana ve 393,70 m2 inşaat oturum alanına sahip olup, bodrum kat + zemin kat + 1. Kat olarak inşa edilecek.

“MUHTAR'DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”

İhalesi Üçyaz İnşaat tarafından alınan ve geçtiğimiz hafta içerisinde Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu ve vatandaşların duasıyla temeli atılan Aile sağlık merkezinin 250 takvim gününde bitirilmesi öngörülürken, Muhtar Sarıoğlu, ASM'nin mahallelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtar Sarıoğlu, “Projenin başından sonuna kadar yanımızda olan ve yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik başta olmak üzere mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan ASM'nin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın