25 Nisan 2024 Perşembe

TOPYEKÜN MÜCADELE EDİLECEK!

Genç'te bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. Toplantıda uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alınırken, Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Uyuşturucu ile mücadeleyi sadece devlet eliyle değil, toplumun tüm kesimleri ile birlikte yürütmemiz lazım dedi.

13 NİSAN 2022 ÇARŞAMBA 18:15
0
1483
0
AA aa
TOPYEKÜN MÜCADELE EDİLECEK!

Genç İlçesinde Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda, sigara, alkol, kumar, bahis ve teknoloji gibi kötü alışkanlıklardan toplumun uzak tutulması yönünde görüşler sunuldu. Bağımlılıkla mücadele konusunda öğrencilerin spora yönlendirilmesi, öğretmenlerin okul ve çevresinde sigara içmemesi konuları ele alındı.

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, Kurum amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantı; İlçe Sağlık Müdürü Dr.Burak Bozgan'ın gündem maddelerine yönelik yaptığı sunum ile devam etti. İlçe Sağlık Müdürü Bozgan sunumunda; "Metruk binaların tespiti yıkımı ve ıslahına yönelik çalışmaların gözden geçirilerek yürütülen iş ve işlemlerin değerlendirilmesi" konusuna değindi.

“MÜCADELEMİZ, ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, toplantıda konunun önemine dikkat çekerek; “Çalışmaların topyekûn amacı ilçemizde bağımlılıkla mücadele noktasında hiçbir açık kapı ve eksik bırakılmamasıdır. Çocuklarımızın, gençlerimizin, insanlarımızın bu beladan uzak tutulması uzak kalması noktasında kurumlar olarak üstümüze düşen neyse hiçbir eksiğe ve ihmale mahal vermeksizin bunları yerine getireceğiz. Bu konuda bütün kurumların iş birliğini sağlamak, önleyici tedbirlerin geliştirilmesi ve akabinde suçun oluşması noktasında adli makamlarımızın yapacakları çalışmalar önemli. Arkadaşlarımızla koordinasyon noktasında adli makamlarımızın bu manada bizi bilgilendirmeleri yönlendirmeleriyle tecrübelerini paylaşmaları ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın Yeşilay'ın, YEDAM'ın önerileri bizim için çok kıymetli” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın