02 Haziran 2025 Pazartesi

TRAFİĞE KÖKLÜ ÇÖZÜM!

Genç Belediyesi tarafından yapılan minibüs garajı tamamlandı. Trafiğe köklü çözüm getirecek olan garaj ile birlikte şehir içinde gelişi güzel park eden köy, şehir içi ve Genç-Bingöl taşımacılığı yapan minibüsler bu alana taşınacak.

12 EKİM 2020 PAZARTESİ 12:55
0
3903
0
AA aa
TRAFİĞE KÖKLÜ ÇÖZÜM!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, kısıtlı imkânlara rağmen başarılı çalışmalara imza atıyor. Seçildiği günden bu yana birçok projeyi hayata geçirerek ilçeye yeni bir ivme kazandıran Başkan Dirik'in minibüs garajını da çok kısa bir sürede hayata geçirmesi kamuoyunda takdir topladı.

Yıllardır Genç ilçesinin en büyük sorunlarından biri olan trafik çilesinin tamamlanan minibüs garajı ile biteceği öngörülürken, minibüs garajının ihalesini alan firmanın çalışmalarını tamamladığı ve yapılacak olan peyzaj çalışmalarının ardından Belediyeye teslim edeceği öğrenildi.

“TRAFİK BÜYÜK ÖLÇÜDE RAHATLAYACAK”

Yenisu Caddesi üzerinde bulunan 5 dönümlük arazide yapımı tamamlanan Minibüs garajı ile birlikte köy, şehir içi ve Genç-Bingöl arası taşımacılık yapan yaklaşık 100 minibüsün artık garajda hizmet vereceği bu sayede ise şehir içinde artık trafik karmaşasının yaşanmayacağı bekleniyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın