15 Ağustos 2026 Cumartesi

TÜGEN, DEVLET VE MİLLET HİZMETİNDEN ASLA GERİ DURMAYACAĞIM

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen; 'Şikâyetle kaderine küsenlerden değil, her şeyden aziz insan kalbini kırmayan, yormayan, incitmeyen, kul hakkına girmeyen, her zaman içinizde, aranızda, her zaman yanınızda bir evladınız olacağım'

21 MART 2023 SALI 15:32
5
2005
0
AA aa
TÜGEN, DEVLET VE MİLLET HİZMETİNDEN ASLA GERİ DURMAYACAĞIM

SÖZÜMDÜR, MEMLEKET İÇİN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”
“Garibe destek, yoksula kol kanat, yanana gölge, devlete, millete, bayrağa , vatana hizmete nefer , Solhan'ıma , Bingöl'üme , Türkiye'me yakışır bir millet evladı olma yoluna Merhaba!” sözleriyle konuşmasına başlayan Tügen, milletvekilliğini bir gelir kapısı görmediğine atıfta bulunarak kalabalığa söz verdi; “Sözümdür, yeminimdir, bilsin cümle dost, yaren, hemşehrim, Beyt-ül mala el uzatmayacağım. Devlet ve millet hizmetinden, tereddütle asla geri durmayacağım. Tüm yaşamım boyunca olduğu gibi, kimseye hakaret etmeyecek, kimsenin izzet-i nefsini, onurunu incitmeyeceğim. Hemşehrilerimin her birinin gönlünü, kalbini, sözünü, fikrini dinleyecek, her birimizin ortak derdi olan cümle derde, derman olmak için cana gayret, soluksuz koşturacağım.  Hemşehri hakkını, garip hakkını, yetim hakkını, şehit hakkını, millet hakkını daima kendimden aziz bilip, hakkı hak sahibine teslim etmek için alın terimle, fikrimle, yüreğimle çalışacağım, savaşacağım. Memleket nöbeti tutmaya talip olan yüreğim atıp, nefes alıp verdikçe beni yetiştiren ülkemin, memleketimin, Bingöl'ümün, hemşehrilerimin, Bingöllünün göğsünü kabartmak, bahtını yükseltmek için var gücümle sadece elimden gelen kadarını değil, elimden gelsin gelmesin, gayretimin en fazlasını ortaya koyacağıma, koymaya çalışacağıma söz veriyorum.”
“HER ZAMAN YANINIZDA BİR EVLADINIZ OLACAĞIM”
Memleketin gençleri ve çocukları için kaliteli bir eğitim, doğru bir gelecek, güzel bir yuva kurabilmeleri için gerekli azim ve gayretin kendisine ışık ve bir yol haritası olacağını vurgulayan Tügen; “Büyüklerimizin, gönül çınarlarımızın, analarımızın, atalarımızın duası, bereketi, hayırlı ve şen sözleri, adaletli kalpleri, karanlık gecede kutup yıldızımız olacak. Şikayetle kaderine küsenlerden değil, her şeyden aziz insan kalbini kırmayan, yormayan, incitmeyen, kul hakkına girmeyen, her zaman içinizde, aranızda, her zaman yanınızda bir evladınız olacağım. 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde, AK Parti'den Aday Adayıyım. Kalbi desteklerinizi her birinizden arz eder, demokratik kurallar içinde adaylık ya da seçim döneminde, her biri Bingöl'e hizmet etmek için yola çıkan tüm adayları da samimiyetle tebrik eder, bu kutlu hizmet yarışında, her birine başarılar dilerim. Kader, gayrete aşıktır. Niyet hayır, akıbetimizi hayr ede Hüda. Tüm hemşehrilerimize, kalbi sevgi, selam ve dualarımla” diye konuştu

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
10:23
VALİLİK AÇIKLAMASINDA  LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
VALİLİK AÇIKLAMASINDA LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
10:18
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın