19 Nisan 2024 Cuma

ULAŞIMA BİR ZAM DAHA!

Genç Bingöl arasında hizmet veren hat minibüslerinin tarifesi artan mazot ve diğer birçok gider gerekçe gösterilerek 13 TL'den 15 TL'ye çıkarıldı.

13 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ 16:32
4
2087
1
AA aa
ULAŞIMA BİR ZAM DAHA!

Genç Bingöl arasında hizmet veren hat minibüslerinin tarifesi artan mazot ve diğer birçok gider gerekçe gösterildi ve yeniden zam kararı alındı. Daha önce 13 TL olan tam sivil yolcu ücreti 15 TL'ye, 12 TL olan öğrenci tarifesi de 14 TL'ye yükseldi.

Hat minibüslerinin mazot fiyatlarının artış gösterdiğini ve vergi gibi birçok giderlerinin arttığını gerekçe göstererek aldığı zam kararı vatandaşların tepkisine neden olurken vatandaşlar ise, Genç Bingöl arasındaki mesafenin 18 kilometre civarında olduğunu belirterek bu kadar az mesafeli bir yola bu kadar ücretin alınmasının haksızlık olduğu görüşünde.


Hat minibüsleri sahipleri de mazot fiyatlarının litresinin 29 TL'ye dayandığını bununla beraber vergi gibi birçok giderlerinin olduğunu belirterek zam kararı alınmasına mecbur kalındığını ifade etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_114)
14 Haziran 2022 Salı 07:50
Vatandaşlar tepkilerinde çok haklılar 10 dakikalik mesafeye 15tl çok
Beğendim (2) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın