İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Genç Sensin Derneği tarafından yürütülen “Güçlü Aile ile Güçlü Toplum” projesi kapsamında “Öğrencilere Kırtasiye Desteği ve Çocuk Şenliği” programı gerçekleştirildi.
İlçemiz Yenişehir Anaokulu'nda düzenlenen programa; Vali Sayın Cahit ÇELİK ve eşi Nermin ÇELİK Hanımefendi, Kaymakam Muhammet GÜZEL ve eşi Meltem GÜZEL, Belediye Başkanı Kemal TARTAR, Bingöl İl Genel Meclis Başkanı Nihat DOĞU, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nevzat DENİZ, Genç Sensin Derneği Başkanı Kenan Selman YÜCE, il ve ilçe kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Etkinlik kapsamında öğrencilere kırtasiye setleri dağıtılırken, çocuk şenlikleriyle program renkli görüntülere sahne oldu.
Program boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Vali Cahit ÇELİK ve Kaymakam Muhammet GÜZEL, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu. Yüz boyama ve zekâ oyunları gibi çeşitli etkinliklerle keyifli anların yaşandığı programda, çocukların neşesi etkinliğe ayrı bir anlam kattı.
Etkinlik, katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi
HABER:SİNAN ATAN