28 Nisan 2024 Pazar

VALİ USTA, POLİS MEMURUNU ÖDÜLLENDİRDİ

Genç Muratspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor maçında engelli gence maçı canlı anlatan polis memurunu makamında 'Başarı Belgesi' ile ödüllendiren Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, engelli gençle futbol üzerine yaptığı sohbetin keyfini 'Bir görseydi, inanın spor kanallarındaki yorumcular işsiz kalırdı' sözleriyle özetledi.

12 MART 2024 SALI 21:42
0
1007
0
AA aa
VALİ USTA, POLİS MEMURUNU ÖDÜLLENDİRDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 18. Haftasında Yeni Genç Muratspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor maçında görevli Polis Memuru Düzgün Sürücü, görme engelli genç Recep Savar'a müsabakayı canlı anlatımıyla yerel ve ulusal basında geniş yer bulmuştu.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan nezaretinde polis memuru Düzgün Sürücü ve engelli genç Recep Savar'ı makamında ağırlayan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, polis memuru Düzgün Sürücü'yü ‘Başarı Belgesi' ile ödüllendi, engelli genç recep Savar'la da yakından ilgilenip futbol üzerine sohbet etti.

 

Yaşananlara dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Usta; “Bingöl Genç'te oynanan Yeni Genç Muratspor- Yozgat Bozokspor futbol müsabakasında görme engelli kardeşim Recep Savar'a müsabakayı anlatarak Bingöl'den Türkiye'ye verdiği mesaj ve görüntülerle gündeme oturan Polis memuru mesai arkadaşım Düzgün Sürücü'ye hak ettiği Başarı Belgesini Emniyet Müdürümüzle takdim ettik. Recep kardeşimle de sohbet ettim. Sporla o kadar ilgili ki bilmediği konu yok. Bir görseydi inanın spor kanallarındaki yorumcular işsiz kalırdı. Her ikisine ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın