04 Ağustos 2026 Salı

VALİ USTA'NIN POLİS HAFTASI MESAJI

Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, '10 Nisan Polis Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

09 NİSAN 2025 ÇARŞAMBA 18:50
0
849
0
AA aa
VALİ USTA`NIN POLİS HAFTASI MESAJI

Vali Usta'nın mesajı şöyle; “1845'ten günümüze ülkemizde huzurun, güvenin ve kamu düzeninin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı en içten duygularımla kutluyor; sabır, cesaret ve büyük bir özveri ile ilimizin dört bir yanında görevlerini sürdüren emniyet çalışanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

Gücünü milletimizin sarsılmaz inancından ve hukukun üstünlüğünden alarak nitelikli personeli, yaslandığı yüksek teknolojisi ve başarı dolu mazisi ile Polis Teşkilatımız, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, suçluların adalete teslim edilmesi ve asayişin korunması hususlarında da en büyük güvencemizdir.

Bu duygularla; emniyet teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarını ve kıymetli ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum. 

Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ülkemize ve aziz milletimize her türlü şartta hizmet eden Emniyet Teşkilatımızın 180. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum.”

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2026
11:04
EĞİTİM-SEN  GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
EĞİTİM-SEN GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
30.07.2026
10:58
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ`İDDASI
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ'İDDASI
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
30.07.2026
10:51
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI  MURAT NEHRİ`NDE MAHSUR KALDI
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI MURAT NEHRİ'NDE MAHSUR KALDI
Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
30.07.2026
10:44
BİNGÖL`DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
BİNGÖL'DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
21.07.2026
12:43
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
21.07.2026
12:32
BİNGÖL`ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
BİNGÖL'ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın