03 Mayıs 2024 Cuma

YAKUPHANOĞLU GÖREVE BAŞLADI

2 yıl boyunca Genç İlçe Tapu Müdür Vekili olarak görev yapan Sadullah Demir'in emekliye ayrılmasıyla bu göreve atanan Sedat Yakuphanoğlu, Genç'teki yeni görevine başladı.

03 EKİM 2020 CUMARTESİ 09:31
0
1884
0
AA aa
YAKUPHANOĞLU GÖREVE BAŞLADI

Solhan Tapu Müdürü görevindeyken görevlendirme ile Genç Tapu Müdürlüğüne ataması yapılan Sedat Yakuphanoğlu geçtiğimiz hafta içerisinde göreve başladı. Genç ilçesine atanması nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Yakuphanoğlu, “Genç ilçemizde görev yapmak ve hizmet edecek olmak beni fazlasıyla mutlu ediyor.  İnsanları çok güler yüzlü ve yardımsever. Genç gibi şirin bir ilçede görev yapacağım için çok mutluyum” dedi.

Evli ve üç çocuk babası olan Yakuphanoğlu açıklamasının devamında “Geçmişi çok eski tarihlere dayanan TKGM, taşınmaza yönelik her türlü hakkı tayin etme, güven altında koruyup izleme ve hizmet sunma misyonuyla güçlü bir temel üzerine kurulmuş, taşınmazlara yönelik politikaları belirleyerek yönetme vizyonuyla da lider bir kurumdur. Gelişen teknoloji çağında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendisini yenilemiş ve hizmet standartlarını en üst seviyeye çıkartmış bulunmaktadır. Genç Tapu Müdürlüğü olarak online çalışma yapmaktayız. Vatandaşlarımızın etkin ve kaliteli hizmetlerimizden daha fazla yararlanmaları için Genel Müdürlüğün www.tkgm.gov.tr adresini internet sitesini ve www.turkiye.gov.tr adresinden tapu bilgilerini kontrol edebileceklerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın