25 Nisan 2024 Perşembe

YAPILAN HİZMETLER ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR

Genç ilçesinde konuşan AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, 'Genç ilçesinde hayata geçirilen projeler takdire şayan. Başkan Dirik ve ekibi yapılan hizmetlerden dolayı gerçekten de övgüyü hak ediyor' dedi.

26 ARALIK 2022 PAZARTESİ 16:36
1
1616
0
AA aa
YAPILAN HİZMETLER ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde AK Parti heyeti Bingöl merkez ve 7 ilçede  vatandaşlar ile buluşup talep ve önerileri dinledi.

Buluşmalar kapsamında Genç ilçesinde çeşitli temaslarda bulunmak için ilçeye gelen AK Parti MKYK Üyesi hemşerimiz Alaattin Parlak beraberinde eski Bingöl Milletvekilleri Yusuf Coşkun, Eşref Taş ve AK Parti üyeleri ile birlikte, Teşkilat üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

PARLAK, "HİZMETLERİ NEDENİYLE BAŞKAN DİRİK'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI"

Teşkilat üyeleriyle yapılan istişare toplantısında konuşan MKYK Üyesi Alaattin Parlak, "2023 seçimleri çok önemli. Tam kadro sahaya inip seçimlere kadar gidilmedik kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız. İnşallah hep birlikte el ele verip bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağız. Yerel de yapılan hizmetler de AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu açıkça gösteriyor. Genç Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik ve ekibinin gerçekleştirmiş olduğu hizmetler takdire şayandır. Gerçekten de övgüyü sonuna kadar hak eden bir Başkanımız var ve bu yüzden kendisini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın