03 Mayıs 2024 Cuma

YASAĞI İHLAL EDENLERE CEZA YAĞDI

Genç Kaymakamlığının talimatı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağını ihlal eden 29 kişiye 11 Bin 368 TL, sosyal mesafe kuralına uymayan 4 kişiye ise 12 Bin 600 TL ceza kesildi.

19 NİSAN 2020 PAZAR 16:04
0
1531
0
AA aa
YASAĞI İHLAL EDENLERE CEZA YAĞDI

Ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal mesafe kuralı ve 20 yaş altı ile 65 yaş üstü vatandaşları sürekli uyarıyor. Uyarıları dikkate almayan ve emre aykırı davranan kişilere ise para cezaları kesiliyor.

"TOPLAMDA 23 BİN 968 TL CEZA KESİLDİ"

Korona virüsle mücadele kapsamında şuana kadar başarılı bir çalışma yürüten ve vatandaşların evde kalması için büyük çaba sarf eden emniyet ekipleri, bir yandan sürekli olarak evde kal çağrıları yaparken bir yandan da emre aykırı davranan vatandaşlara para cezası kesiyor. Şuana kadar emre aykırı davranan 20 yaş altı ile 65 yaş üstü 29 kişiye 392 TL'den toplamda 11 Bin 368 TL para cezası kesilirken, sosyal mesafe kuralına uymayan 4 kişiye ise 3 Bin 150 TL'den işlem yapılarak toplamda 12 Bin 600 TL ceza kesildi. 2 ayrı yasağı ihlal eden vatandaşlara toplamda kesilen ceza tutarı ise 23 Bin 968 TL olarak açıklandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın