29 Nisan 2024 Pazartesi

YAŞAM STANDARTLARI ARTIRILDI

Genç Belediyesi, Hak-İş'e bağlı olan Hizmet-İş Sendikasına bağlı üye işçilerle toplu iş sözleşmesi imzaladı.

12 MART 2021 CUMA 14:57
1
2031
0
AA aa
YAŞAM STANDARTLARI ARTIRILDI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Hizmet-İŞ Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve belediye işçilerinin hazır bulunduğu toplu iş sözleşmesinde 2 yılı kapsayan protokol imzalandı.

Atılan imzaların ardından konuşan Hizmet-İŞ Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Genç Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmelerinde işçilerin haklarının korunmasından yana tavır alan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'e teşekkür ettiğini belirtip: “Belediyelerimiz ile 2 yılda bir sözleşme imzalıyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeki Dirik, işçilerin haklarının korunması noktasında kendi bütçelerinin kısıtlılığına rağmen büyük özverilerde bulunmakta. Bunlarda bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Sayın başkanımıza şahsım ve sendikam adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Dirik: “İşçilerimizin yaşam standartlarını arttırdık”

Konu ile ilgili açıklama yapan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ise: “Gerçekten de kıt imkanlar içinde sınırsız ihtiyaç talebine cevap verme gayreti içindeyiz. Bir belediye başkanı olarak çalışanlarımdan istenilen verimi alabilmem için, onların ekonomik anlamda da rahat ettirmem gerekmekte.  İşçimin motivasyonunu sağlamak onlara yaşam standartları noktasında hayatlarını idame ettirebilmeleri için kıt imkânlarımız içinde katkı sunma gayreti içinde olduk. İmzaladığımız sözleşme hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bilgin, “Başkanımıza teşekkür ederiz”

Hizmet-İş Sendikası Genç İlçe Temsilcisi İbrahim Bilgin ise, belediyenin imkanlarını bildiklerini buna karşın Başkan Dirik'in haklarının korunmasından yana aldığı tavırdan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın