25 Nisan 2024 Perşembe

YAYALAR İÇİN UYGULAMA YAPILDI

Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü kordinesinde 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' sloganı ile yayalara ve sürücülere yönelik uygulama yapıldı.

07 MAYIS 2022 CUMARTESİ 11:38
0
1115
0
AA aa
YAYALAR İÇİN UYGULAMA YAPILDI

İçişleri Bakanlığının genelgesi ve Genç İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Cumhuriyet  Caddesi üzerinde "Yayalar için 5 adımda güvenli trafik" uygulaması tanıtıldı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı ekiplerince kurulan stantlarda vatandaşlar bilgilendirilirken, çocuklara da trafik konulu çeşitli broşürler ve kırımızı düdük dağıtıldı. 

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, yaya geçidinde vatandaşları, çocukları ve sürücüleri proje çerçevesinde bilgilendirdi. 

"Yayalar için 5 adımda güvenli trafik" uygulamasına Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar kurum amirleri katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın