02 Mayıs 2024 Perşembe

YENİ BAŞKAN YİĞİT OLDU

Eski AK Parti Genç Gençlik kolları başkanı Sebahattin Soysal'dan boşalan koltuğa AK Parti Genel Merkezi tarafından Emin Yiğit, AK Parti Genç Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

07 AĞUSTOS 2020 CUMA 14:09
0
2591
0
AA aa
YENİ BAŞKAN YİĞİT OLDU

AK Parti'nin Genç Gençlik Kolları Başkanlığına gençler tarafından çok sevilen bir isim olan Emin Yiğit getirildi. Eski AK Parti Genç Gençlik kolları başkanı Sebahattin Soysal'dan boşalan koltuğa birçok isim başkanlık için müracaatta bulunurken Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirme sonucu Emin Yiğit resmi olarak Genç Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

“MAZBATASINI ALDI”

AK Parti Genel Merkezi tarafından Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Yiğit, beraberinde İlçe Başkanı Aydın Kalabalık ve ilçe yönetimi ile beraber AK Parti İl Başkanlığına gelerek mazbatasını İl Başkanı Vekili Metin Tuma ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur'dan alarak göreve başladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın