04 Mayıs 2024 Cumartesi

YENİ GENÇ MURATSPOR'A TAM DESTEK

Yeni Genç Muratspor yönetimi ve futbolcuları ile yemekte bir araya gelen Kaymakam Muhammet Güzel, Başkan Mehmet Zeki Dirik ve kurum amirleri, Muratspor'un maddi manevi yanında olacaklarının sözünü verdi.

29 EYLÜL 2023 CUMA 19:22
0
1479
0
AA aa
YENİ GENÇ MURATSPOR`A TAM DESTEK

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden sarı - kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor yönetimi ve futbolcuları kendi tesislerinde ilçe protokolünü ağırladı. Tesiste düzenlenen dayanışma yemeğine İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, Milli Eğitim Müdürü Mahir Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Dağ, Forma Göğüs sponsoru iş insanı Ercan Girişen katıldı.

KAYMAKAM GÜZEL: "KURUMLARIN YANI SIRA GENÇLİYİM DİYEN HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA ATMASINI İSTİYORUM"

Yeni Genç Muratspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sinan Atan tarafından İlçe protokolüne sezon planlaması aktarılırken, Kaymakam Güzel'de Gençliyim diyen herkesin elini taşın altına atması gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Güzel, "İlçelerin tanıtımına en büyük katkı futbolla olur ve gördüğüm kadarıyla ilçemizde çok büyük bir futbol sevgisi var. Bizler kurumlar olarak Futbol takımımıza maddi manevi tüm desteği sunacağız inşallah. Bizlerin yanı sıra gurbette yaşayan Gençlilerin de tümüyle bu takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Hep birlikte el ele verirsek başarı da gelecektir. Herkesi elini taşın altına atmasını ve takıma destek olmasını istiyorum" dedi. 

Program, İlçe protokolü ve futbolcuların hatıra fotoğrafı çekmesiyle son buldu.

HABER; SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın