26 Nisan 2024 Cuma

YENİ MURATSPOR DAN TRANSFER ŞOV

Bir zamanların efsane kadrosunda bulunan futbolcular tarafından kurulan Yeni Genç Muratspor ilk kez katıldığı Amatör ligde şampiyonluk ipini göğüslemek için transferde adeta şov yaptı ve 12 futbolcuyu renklerine bağladı.

30 EYLÜL 2022 CUMA 14:42
0
1344
0
AA aa
YENİ MURATSPOR DAN TRANSFER ŞOV

1990'lı Yıllarda futbolu Genç ilçesine sevdiren ve elde ettiği başarılarla efsane kadro diye hafızalarda yer edinen Genç Muratspor'un eski futbolcuları efsaneyi yeniden yaşatmak için Yeni Genç Muratspor kulübünü kurdu. Altyapı çalışmalarını tamamlayan ve bu sezon ilk kez Amatör liglerde mücadele edecek olan ekibimizin tek hedefi ise ilk sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek BAL ligine yükselmek.

12 FUTBOLCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI 

Bu sezon amatör ligde şampiyon olacak takımın otomatikman BAL ligine yükselecek olma ihtimali yüksek görünürken Yeni Genç Muratspor'da eski futbol ruhunun yaşatılması ve şampiyonluk özlemine son vermek için adeta transfer şov yaptı ve 12 futbolcuyu renklerine bağladı. Teknik Direktör konusunda ligin tecrübeli antrenörlerinden olan Erkan Çiçek'le anlaşmaya varan ekibimiz, dış transferde ise şuana kadar, Murat Aris, Murat Sağlar, Cüneyt Özay, Nurullah Aravi, Selahattin Aras, Volkan Yılmaz, İlhami Tezel, Hasan Çiçek, Serhat Koca, Aykut Karadağ, Diyar Çiçek ve Berat Cansızoğlu ile prensipte anlaştı. Transferlerin devam edeceği öğrenilirken, resmi imza töreninin ise transfer çalışmalarının ardından yapılacağı belirtildi.

BAYSAL TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Yapılan transferler hakkında açıklamalarda bulunan Yeni Genç Muratspor Kulübü Başkanı Orhan Baysal, “1990'dan 2001 yılına kadar futbolda elde ettiğimiz başarılarla Genç halkına büyük mutluluklar yaşatmıştık. Tekrardan o başarıları yakalamak için kurduğumuz Yeni Genç Muratspor'umuzda da başarılı olacağımıza hem yönetim hem teknik kadro olarak inancımız tamdır. İnşallah kuracağımız kadro ile hasretle beklenen şampiyonluk kupasını ilçemize getireceğiz ve BAL ligine yükseleceğiz. Yeter ki Muratspor'a gönül verenler 90'lı yıllarda olduğu gibi tribünleri hınca hınç doldursunlar ve sürekli yanımızda olsunlar.  Bundan sonra hedefimiz, takımda moralleri yüksek tutup takımı şampiyon yapmaktır. Yeni transferlerimiz bütün Genç halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Haber: Sinan Atan

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın