16 Nisan 2024 Salı

YENİSU'DA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Genç ilçesine bağlı Yenisu Köyü ve mezraları için planladığı bakım onarım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.

18 ARALIK 2018 SALI 11:39
0
1492
0
AA aa
YENİSU`DA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Fırat EDAŞ, kış ayları öncesinde kapsamlı önleyici faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Genç ilçesine bağlı Yenisu Köyü ve mezraları için planlanan yatırımın tamamlandığını belirten Fırat Edaş, “Enerji nakil hatlarında arazi ve iklim şartlarına uygun kablo değişimi, şebeke kurulumu, dağıtım hatlarında güçlendirme, kapasite artırma ve aydınlatma çalışmasını tamamladı. Çalışmalar dâhilinde sokak aydınlatmaları eksik bölgelere taktığı armatürlerle köy halkının geceleri yabani hayvanlardan duyduğu tedirginliği ortadan kaldırarak; köyde huzurun sağlanmasına katkı koydu” şeklindeki ifadelere yer verdi.

Yapılan çalışmada olumsuz hava koşullarından dolayı zarar gören Yenisu hattındaki, direk ve armatürlerin tamamı yenilenirken; köy içi grup dağıtım hattına 4,7 kilometre yeni hat döşendiği de belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın