16 Nisan 2024 Salı

YILMAZ, GÖZYAŞLARIYLA DEFİN EDİLDİ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz (83), Ankara'da vefat etti, memleketi Bingöl'de defnedildi.

20 MART 2023 PAZARTESİ 09:35
0
1070
0
AA aa
YILMAZ, GÖZYAŞLARIYLA DEFİN EDİLDİ

Bir süredir rahatsız olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz, Ankara'daki evinde vefat etti. 

Ankara'daki işlemlerin ardından bugün uçakla Bingöl'e getirilen Saadet Yılmaz'ın cenaze namazı, Said Nursi camiinde kılındıktan sonra merkez Asri Mezarlığı'nda defnedildi. 

Yılmaz'ın acı gününe TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un yanı sıra birçok milletvekili katıldı.

Saadet Yılmaz'ın taziyeleri ise yine merkez Said Nursi camiinde kabul edileceği öğrenildi.
 
Annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, şu açıklamalara yer verdi: 
“Annem vefat etti, öksüz kaldım. Anneme ve geçmişlerimize rahmet diliyorum. Acımızı paylaşan, mesaj ileten herkesten Allah razı olsun. Herkese sağlık, huzur ve hayatta ise anneleri ile bolca vakit geçirmelerini diliyorum.”

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.04.2024
13:05
BİRİLERİ ARTIK BUNA `DUR` DEMELİ
BİRİLERİ ARTIK BUNA 'DUR' DEMELİ
Genç ilçesinde son zamanlarda artış gösteren silahlı olaylar, ilçede tedirginlik yaratıyor.Önlem alınmaması halinde Genç'in yakında Teksas'a döneceğini belirten vatandaşlar, güvenlik güçleri dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmemesi gerektiğini, kurallara uymayanlarda ağır cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdiler.
15.04.2024
18:17
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'na partide daha öncede ilçe başkanlığı yapan Ankara üst Kurul mevcut delege Başkanı Şevket Övün atandı.
15.04.2024
17:01
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
Genç ilçesinde bulunan Murat Nehrinden Lediz Çayına yumurta bırakmak için çıkan balıklar, bu yıl Ledız Çayında aşınmadan oluşan yükseklikten dolayı yumurtlamaya çıkamıyor. Vatandaşlar DSİ'den sorunu gidermesini talep etti.
14.04.2024
14:59
ŞAMPİYON GÖZELER OLDU
ŞAMPİYON GÖZELER OLDU
Seyfan Derneği tarafından düzenlenen Ramazan ayı kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Gözeler oldu.
13.04.2024
11:25
HÜDA PAR`DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
HÜDA PAR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Hüda Par Genç Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner ve İlçe Teşkilatı, seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden ötürü esnafa teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
12.04.2024
17:09
HENİYYE`NİN ÇOCUKLARI İÇİN TAZİYE KURULDU
HENİYYE'NİN ÇOCUKLARI İÇİN TAZİYE KURULDU
İsrail'in Gazze'deki hava saldırısı sonucu vefat eden İsmail Haniye'nin oğulları, torunları ve tüm Gazze şehitleri için Genç ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı, taziye çadırı kuruldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın