04 Mayıs 2024 Cumartesi

YOKLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA!

Köy okulu olması hasebiyle, antrenman yapılacak saha ve olanaklar açısından dezavantajlı olmasına rağmen Trabzon'da düzenlenen kort tenisi şampiyonasına katılan Çaytepe YBO tarihi bir başarıya imza attı ve bölge şampiyonu oldu.

22 NİSAN 2019 PAZARTESİ 13:46
1
1845
0
AA aa
YOKLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Trabzon ilinde Kort Tenisi Bölge Şampiyonası düzenlendi. Turnuvaya 16 ilden 64 öğrenci katılırken, Çaytepe YBO'dan da 8 öğrenci Genç Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle turnuvaya katıldı. 4 gün boyunca süren turnuva sonunda Çaytepe YBO erkek takımı tarihi bir başarıya imza atarak 16 il arasından birinci olarak bölge şampiyonu oldu.

"TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR"

Antrenman sahası olmamasına rağmen turnuvalara hazırlanan ve ilk olarak Bingöl'de şampiyon olan ardından ise Trabzon'da birinciliği göğüsleyen Çaytepe YBO'nun bu başarısı Bingöl halkınının da göğsünü kabartırken şampiyon öğrenciler 07 Mayıs'ta Kocaeli ilinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Bingöl ilini temsil edecek.

"KAYMAKAMLIK'TAN KUTLAMA"

Spora ve sporcuya her daim destek olan ve yakalanan başarıda büyük emekleri olan Genç Kaymakamlığıda gelen şampiyonluk başarısı üzerine kendi sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 10-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Kort Tenisi Turnuvası'nda ilçemizi temsil eden Çaytepe YBO Erkek Kort Tenisi Takımı yıldızlar kategorisinde bölge şampiyonu olmuştur. Takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın