29 Nisan 2024 Pazartesi

YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ!

Gazetemiz Havadis'te Sürücülerin Yol Tepkisi başlığı ile gündeme getirdiğimiz haberin ardından soruna el atan Genç Kaymakamlığı, yol sorununu çözdü.

02 MART 2020 PAZARTESİ 15:51
0
1526
0
AA aa
YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ!

Geçtiğimiz hafta gazetemizde manşet haber olarak yayımlanan "Sürücülerin Yol Tepkisi" başlıklı haber ile Sarısaman, Çevirme, Yazkonağı, Sağgöze, Yolaçtı Köyleri grup yollarında oluşan çamur ve çukurlardan dolayı sürücülerin büyük sıkıntılar yaşadıkları dile getirilmişti. Yayımlanan habere duyarsız kalmayan ve harekete geçen Genç Kaymakamlığı yol sorununu çözdü.

"EN KISA ZAMANDA 'BSK ASFALT' DÖKÜLECEK"

Gazete haberinin ardından Genç Kaymakamlığı İlçe Özel İdare ekiplerince ile Sarısaman, Çevirme, Yazkonağı, Sağgöze, Yolaçtı Köyleri grup yollarında oluşan çamur ve çukurlar dolgu malzemeleri ile doldurulurken çamurlu yol stabilize yola dönüştürüldü. Yolun yatırım programında olduğu ödenek gelmesi durumunda Nisan ayı içerisinde ihalesi yapılarak çalışmalara hemen başlanacağı ve bütümlü sıcak asfalt yapılacağı belirtildi.

"SÜRÜCÜLERDEN KAYMAKAM GÜL'E TEŞEKKÜR"

Yol sorunun bu kadar kısa bir zamanda çözülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve duyarlılığından dolayı Kaymakam Arif Gül'e teşekkür ettiklerini belirten sürücüler, "Gazete aracılığıyla sesimizi duyan ve yol üzerinde geçici de olsa iyileştirmeler yapan Kaymakamımız Arif Gül'e teşekkür ederiz. İnşallah Kaymakamlık makamının dediği gibi ödenek gelir ve yolda bir an önce yapılır. Tek temennimiz yolun bir an önce asfaltla kaplanmasıdır. Emeği geçenlere bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın