29 Nisan 2024 Pazartesi

YURT DIŞINDA STAJ GÖRDÜLER

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında İtalya ve Çek Cumhuriyeti ülkelerinde Alzheimer Hasta Bakım Stajı gördü.

10 ŞUBAT 2020 PAZARTESİ 14:16
0
1668
0
AA aa
YURT DIŞINDA STAJ GÖRDÜLER

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen proje kapsamında İtalya ve Çek Cumhuriyeti'ne giden Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 14 gün boyunca staj gördü.

Konu ile alakalı Okul İdaresi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2019-1-TR01-KA102-069934 numaralı ve "Alzheimer Hasta Bakım Stajı " başlıklı proje teklifimiz uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dâhil edilmiş olup azami 49.384,00 Avro hibe desteği ile kabul edilmiştir. Proje kapsamında 27 öğrenci ve 3 öğretmenimiz İtalya ve Çek Cumhuriyetine 1 haftalık ziyaret gerçekleştirecek. Bu proje ile öğrencilerimiz yurt dışına verilen sağlık hizmetlerini yakından gözlemleyebilecekler, burada edindikleri tecrübeleri ise ülkemiz sağlık hizmetlerinde kullanabilecek, ayrıca ülkemiz sağlık hizmetleri ile söz konusu ülkelerde verilen sağlık hizmetlerini karşılaştırma olanağı bulacaklardır. Projenin hazırlanmasında emeği geçen çalışanlarımızı tebrik ederiz" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın