29 Nisan 2024 Pazartesi

YÜZLERCE SES 'TERÖRE LANET' OKUDU

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu, 8'i de yaralandı. Şehit askerlerin ardından Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) derneği koordinesinde 'Teröre Lanet' mitingi düzenlendi. Yüzlerce vatandaşın katılım gösterdiği mitingde, hep bir ağızdan teröre lanet okundu.

14 OCAK 2024 PAZAR 13:28
0
898
0
AA aa
YÜZLERCE SES `TERÖRE LANET` OKUDU

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu, 8'i de yaralandı. Yaşanan bu durumun ardından Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) derneği koordinesinde ‘Teröre Lanet' mitingi düzenlendi. Yüzlerce vatandaşın katılım gösterdiği mitingde, hep bir ağızdan teröre lanet okundu.

KENDİ KANLARINDA BOĞULACAKLAR!

Basın açıklamasını yapan BİŞHAK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, teröristlerin kendi kanında boğulacaklarını belirtti.

Baysal, “Kahraman Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun.  Yaralı askerlerimize Allahtan acil şifalar diliyorum.  Bugün Şehitler ve Gaziler Diyarı Bingöl'de Şehitlerimizi anmak, Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin acısını paylaşmak, Alçak, Hain Terör örgütü mensuplarını, onların yandaşlarını ve İşbirlikçilerini kınamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bağrından yüzlerce Şehit ve Gaziler vermiş Bingöl halkı olarak Şehit Ailelerimizin ve yaralı askerlerimizin acısını yüreğimizde paylaşıyor, hain, alçak, şerefsiz terör örgütü mensuplarını lanetliyoruz. Askerimize kurşun sıkma gafletinde bulunan alçak teröristler, bilmelisiniz ki kendi kanınızda boğulacaksınız. Ne sizin gibi alçaklar, nede arkanızdaki dış güçler asla ülkemizi bölemeyeceksiniz, asla bayrağımızı indiremeyeceksiniz, asla ezanımızı susturamayacaksınız, asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Dedelerimiz de şehit olmuştu bizim Çanakkale'de, Sarıkamış'ta, Yemen'de, Filistin'de Galiçya'da. Biz o şehitlerin torunlarıyız. Dedemiz çıplak ayaklarıyla bırakmadı bu vatanı sizin ağa babalarınıza.  Sizlerde, maşalık yaptığınız patronlarınız da bilmelidir ki, Bu vatan hep sağ oldu, hep sağ olacak. Çanakkale'de, Sarıkamış'ta, Galiçya'da, Kurtuluş Savaşında yüz binlerce Şehit vererek kurduğumuz devletimizi asla sizin gibi üç beş çapulcuya teslim edecek değiliz. Şehitler ve Gaziler verme pahasına ülkemizi savunmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Askerlerimiz Şehit oluyor, Sizler ise bir hiç uğruna leş oluyorsunuz. Şehitlerimizin, Gazilerimizin isimleri, kahramanlık destanları nesiller boyunca dilden dile dolacaktır. Sizler de leş olup gittiğiniz için bir mezar taşınız dahi olmayacaktır. Bu dünyada bir hiç uğruna öldüğünüz için, inşallah öbür dünyada da cehennem ateşinde yanıp kül olacaksınız.  PKK/YPG'li teröristler, destekleyenler, önündekiler, arkasındakiler, yanındakiler, terörist seviciler, başaramayacaksınız, kaybedeceksiniz ve yok olup gideceksiniz” dedi.

“BÖLGE HALKI OLARAK BU HAİNLERE PRİM VERMEMELİYİZ”

Baysal, açıklamasını şu şekilde tamamladı:

“Bizler bir olduğumuz müddetçe, beraber olduğumuz müddetçe hiç kimse ülkemizi bölemeyecektir. Bugün her günden daha fazla dayanışmaya, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyacımız vardır. Bu hain PKK'lılar ve arkasındaki şer güçleri bizleri doğulu, batılı, Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sünni olarak ayrıştırmaya ve bölmeye çalışıyorlar. Biliyorsunuz bu hain alçaklar ve siyasi uzantıları her platforma Kürt halkını temsil ettiğini söylüyorlar. Ama bizler biliyoruz ki bu teröristler ve arkasındaki siyasi uzantıları Kürt değillerdir, Müslüman değillerdir, Dinsiz, imansız ve siyonist düşüncenin ürünüdürler.  Bölge halkı olarak bu hainlere prim vermemeliyiz. Bingöl'den bir kez daha bu alçaklara sesleniyoruz yeter artık yakamızdan düşün. Yeter! Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale'den günümüze kadar bu kutsal vatan Toprakları için canlarını feda eden bütün kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz mekânları cennet olsun. Gazilerimize yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Hain alçak şerefsiz PKK terör örgütünü ve onların işbirlikçilerini bir kez daha Bingöl'den lanetliyoruz.”

HABER: SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın