04 Ağustos 2026 Salı

ZIKTE SÜRKAP'A ZİYARET

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, beraberindeki AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak ile birlikte, ZIKTE SÜRKAP Platformu'nu ziyaret etti.

07 KASIM 2024 PERŞEMBE 13:13
0
1522
0
AA aa
ZIKTE SÜRKAP`A ZİYARET

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, beraberindeki AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak ile birlikte, ZIKTE SÜRKAP Platformu'nu ziyaret etti.

Bir yandan ilçe kongrelerini sürdüren AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven diğer yandan da kamu-kurum-kuruluşlar, STK'lar ve vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Son olarak beraberinde Genç İlçe Başkanı Sait Kolak ile birlikte Bingöl'ün önde gelen sivil toplum platformlarından biri olan Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformu'nu ziyaret eden İl Başkanı Seven'i, Platform Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Atan ve yönetim kurlu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Platform Başkanı Fırat Atan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
AK Parti'nin kurulduğu günden beri istişare kültürüne inanan ve önem veren STK'ların görüş, öneri, talep ve ihtiyaçlarını her daim dikkate alan bir parti olduğunu ifade eden İl Başkanı Yılmaz Seven, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her daim STK'ların yanlarında olacaklarını söyledi.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ZIKTE SÜRKAP Platformu yönetim kurulu Başkanı Fırat Ata, nazik ziyaretlerinden ötürü İl Başkanı Seven ve Genç İlçe Başkanı Sait Kolak'a teşekkür etti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2026
11:04
EĞİTİM-SEN  GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
EĞİTİM-SEN GÜÇLENDİRMEYE EVET PLANSIZLIĞA HAYIR
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
30.07.2026
10:58
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ`İDDASI
ARI KOVANLARI ATEŞE VERİLDİ'İDDASI
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
30.07.2026
10:51
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI  MURAT NEHRİ`NDE MAHSUR KALDI
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI MURAT NEHRİ'NDE MAHSUR KALDI
Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
30.07.2026
10:44
BİNGÖL`DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
BİNGÖL'DE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
21.07.2026
12:43
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
21.07.2026
12:32
BİNGÖL`ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
BİNGÖL'ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın