29 Nisan 2024 Pazartesi

BUNUN ADI VANDALLIK

Genç Belediyesi tarafından özellikle çocukların rahatı ve güveni için yapılan parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor.

24 EYLÜL 2019 SALI 10:16
0
2346
0
AA aa
BUNUN ADI VANDALLIK

Belediye tarafından vatandaşlardan toplanan vergilerle inşa edilen parklar, bazı kendini bilmez sorumsuz kişilerce tahrip ediliyor. Her defasında onarılan ve tekrar vatandaşların hizmetine sunulan parklara verilen zararlar bir türlü önlenemezken; parkta bulunan oyun araçları ve parktaki diğer araçlara zarar veriliyor. Parklarda ki duvarlarda üstlerine yazılan çirkin yazılarla bu tahribatlardan nasibini alıyor.

YAPILAN PARKLAR BELEDİYENİN DEĞİL GENÇ HALKININDIR

Şehrin güzel bir şekilde gözükmesini, temiz bir ortamın olmasını ve çevrenin temiz bir şekilde kalmasını sağlamaya çalıştıklarını belirten Genç Belediyesi yetkilileri, yapılan tahribata üzüldüklerini belirterek "Belediyemiz yaşanabilir bir Genç için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapılan parklara verilen zarar bizi üzmektedir. Yapılan parklar belediyenin değil Genç halkınındır. Bu tür çirkin davranışta bulunanları vatandaşlarımızın uyarması ve bizlere bildirmesini istiyoruz”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın