25 Nisan 2024 Perşembe

TOGG, GENÇ'TE COŞKUYLA KARŞILANDI

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Genç halkı ile buluştu. TOGG'u incelemek için vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.

08 MAYIS 2023 PAZARTESİ 13:01
0
1821
0
AA aa
TOGG, GENÇ`TE COŞKUYLA KARŞILANDI

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen T10X model elektrikli araç, Gençliler ile buluştu. Tanıtım çalışmaları çerçevesinde ilçeye gelen yerli araca vatandaşlar büyük ilgi gösterirken vatandaşlar aracı yakından görmek için adeta birbirleriyle yarıştı. "Gemlik mavisi" otomobilin direksiyonuna geçen Gençliler, aracı deneyimleme fırsatı buldu.

BERDİBEK: “MİLLETİMİZİN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM HERŞEYE BEDEL”

Oluşan yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini dile getiren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Fevzi Berdibek “Bingöllü hemşerilerimiz çok mutlu bir günümüz” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü, “1960'larda Devrim otomobili diye rahmetli Necmettin Erbakan döneminde garp kafası ile yapıldı şark kafası ile benzin doldurma unutuldu diye tedavülden kaldırılan arabamız bugün benzinsiz, mazotsuz, elektrikli çağa uygun. Arabamızı geliştirmekle beraber ilk defa Bingöl'de sokaklarda, Genç ilçemizde caddelerde yürürken milletimizin yüzündeki tebessümü ve heyecanı görmeye değerdi. Milli gururumuz olan TOGG gün itibari Bingöl'dedir.”

“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Togg'u inceleyen vatandaşlardan Ferhat Kaçar ise “Yerli ve milli olan Togg'umuzu  inceleme fırsatı bulduk. İnanılmaz derecede mutlu olduk. Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

“ONLAR LAF SÖYLER AMA CUMHURBAŞKANIMIZ İCRAAT YAPAR”

Araca binerek inceleyen Nihat Kanat ise “Bugün Bingöl'de sevinçli günlerimizden birini yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yerli otomobilimiz Togg yapıldı ve bugün Bingöl'de bu sevinci vatandaşlarla birlikte paylaşıyoruz. Mutlu bir gün yaşıyoruz. Özellikle kimisi laf söyler ama Cumhurbaşkanımız icraat yapar. Bugünde Togg bunun göstergesidir, Bingöllüler olarak mutlu ve sevinçliyiz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın